User Tools

Site Tools


nl:start

Over PMA.core

PMA.core beheert uw volledige microscopie-afbeeldingen. Het werkt via webprotocollen en ondersteunt verschillende bestandsformaten, waardoor u de WSI-data van verschillende leveranciers op een gestandaardiseerde wijze kunt manipuleren. Hierdoor kunnen digitale microscopie-afbeeldingen efficiënt worden beheerd met een minimale set-up.

PMA.core is een tile server

PMA.core is voornamelijk een tile server. Volledige microscopie-afbeeldingen zijn groot, waardoor er dus een efficiënt systeem dient te worden gebruikt om de inhoud optimaal te kunnen benutten. PMA.core vormt die efficiënte oplossing. Onze YouTube video biedt meer informatie over tile servers en volledige microscopie-afbeeldingen

PMA.core biedt een snelle start in digitale pathologie

PMA.core kan worden gebruikt als basis voor applicaties waarin zaken worden weergegeven, evenals andere operaties, zoals annotaties, data vastleggen, of afbeeldingsanalyses. PMA.core bevat de benodigde functies om deze datasoorten te bewaren, maar biedt zelf geen interfaces voor eindgebruikers om die data te creëren of aan te passen. De software fungeert als eerlijke tussenpersoon tussen de verschillende leverancier-afhankelijke bestandsformaten aan de ene Kant en verschillende eindgebruikersapplicaties aan de andere kant.

PMA.core geeft u regelnaleving

Vanwege onze geschiedenis hebben wij al snel gerealiseerd dat regelnaleving omtrent medische afbeeldingen meer dan alleen ‘leuk’ is om te hebben. Het is een vereiste. PMA.core biedt een auditspoor, 21 CFR part 11 naleving. Elke release is ook gevalideerd volgens GAMP 5.

Gemoedsrust

PMA.core is een zeer robuuste tile server voor digitale pathologie en virtuele microscopie. Dankzij de brede ondersteuning voor een breed scala aan industriestandaarden en regelnaleving, is de meest belangrijke eigenschap waarschijnlijk dat u gemoedsrust zult hebben.

  • Deze gemoedsrust houdt in dat wanneer u een nieuwe scanner op de markt tegenkomt, wij deze al kennen en direct na lancering al ondersteunde.
  • Deze gemoedsrust houdt verder in dat u uw opslagstrategie kunt opschalen van gigabytes naar terabytes, of nóg verder
  • Gemoedsrust houdt ook in dat u eindelijk één plek heeft waar u de afbeeldingsdata van dia’s kunt combineren met Verschillende soorten meta-data

Deze website vormt een wiki. Voor een complete en up-to-date lijst van (commerciële) functionaliteiten, neem een kijkje op onze website.

nl/start.txt · Last modified: 2022/11/10 12:27 by yves