User Tools

Site Tools


nl:who_should_read_this

Wie moet dit lezen?

Histotechnici, pathologen, administrators en software engineers dienen deze gebruikersgids te lezen en deze als referentie te gebruiken tijdens gebruik van het systeem. Dit document is bestemd voor gebruikers (administrators) die willen weten hoe PMA.core opgezet moet worden, evenals voor eindgebruikers (alhoewel eindgebruikers eerder in contact zullen komen met downstream applicaties, zoals PMA.view, PMA.studio of PMA.control).

Deze wiki introduceert de gebruikerskant van de applicatie PMA.core en hoe hiermee begonnen kan worden. Wij leggen gedetailleerd de verschillende gebruikersinterfaces uit en geven aan waar gebruikers toegang kunnen krijgen tot verdere hulp en ondersteuning.

Speciaal voor systeemadminstrators hebben wij instructies omtrent het installeren en configureren van een PMA.core server informatie over het managen van gebruikers en data (taken die volledige systeemadminstrators ook kunnen delegeren naar facilititeitsmanagers of andere vertrouwde gebruikers).

Developers kunnen de informatie op deze pagina’s gebruikers om een algehele indruk te krijgen van wat PMA.core is en doet. Voor specifieke software development doeleinden en het integreren van workflows, zouden zij echter een kijkje moeten nemen op onze developer portal.

nl/who_should_read_this.txt · Last modified: 2022/06/20 20:43 by veerle