User Tools

Site Tools


nl:interfacing_the_server_from_3rd_party_software

Interfaces met PMA.core vanuit software van derden

PMA.core is een zeer flexibel product. Om deze reden kan het worden geopend vanuit een aantal andere omgevingen. Dit soort operaties vallen echter buiten de omvang van dit document, waardoor wij hier slechts een korte beschrijving van de verschillende soorten interacties geven.

Downstream Pathomation producten

Pathomation biedt een uitgebreid softwareplatform voor digitale pathologie en virtuele microscopie. Hierdoor zijn vrijwel alle producten van onze eindgebruikers afhankelijk van PMA.core om beeld-inhouden te leveren (kom meer te weten over beeld-afbeeldingen en waarom u überhaupt een tile server nodig heeft)

Een volledig overzicht van Pathomation producten is beschikbaar op https://www.pathomation.com/products.

Plug-ins voor software van derden

Het Pathomation software platform bestaat uit verschillende plug-ins die u in staat stellen om pixels vanuit virtuele beelden in uw geprefereerde (analytische) omgeving te laden. Bekijk onze website op our website at https://www.pathomation.com/plugins voor meer details.

API’s en SDK’s

Heeft u nog steeds niet gevonden wat u zocht omtrent een plug-in? We hebben een aparte portaalpagina voor developers, waar wij een kijkje nemen hoe we integraties in meerdere omgevingen, platforms en programmeertalen kunnen toestaan.

nl/interfacing_the_server_from_3rd_party_software.txt · Last modified: 2022/10/13 10:47 by yves